Tak fordi du viser mig den tillid at lade mig forevige dine minder

Untitled photo

Hvis du ønsker billeder, lidt ud over det sædvanlige, er du kommet til den rette. Samtidigt er jeg imødekommende, lydhør og kreativ når det kommer til at skabe nogle flotte billeder til dig.


Jeg har i al den tid jeg kan huske elsket motiver, stemninger etc. Jeg er stolt over at være kommet så langt med mine billeder. Uden netværk med mange fotografer som har hjulpet mig igennem min udvikling, var jeg ikke hvor jeg er i dag. TAK til jer alle.


Jeg tager flere slags billeder - både de klassiske portrætter, landskaber etc, og så elsker jeg også Photo-Art hvor jeg for eksempel lægger flere billeder eller filtre sammen. 


Jeg har deltaget i workshops med henblik på lyssætning ved portræt og actionphotos. Derudover har jeg deltaget i 2 fotografi-kurser i grundlæggende viden om spejlreflekskamera, samt deltaget i webinarer, og lavet en del frivilligt foto-arbejde til blandt andet Bymaraton, mountainbikeløb for Kræftens Bekæmpelse, vinterbaderklub, og et portrætterings-projekt af sårbare borgere arrangeret af Center for Handicap. Jeg holder mig løbende opdateret på både fototeknikker, redigeringsprogrammer og kameraudstyr.


Jeg runder snart det skarpe hjørne aldersmæssigt - 50 år - er gift på 22. år med Lasse og vi har 3 voksne børn og en hund. Vi bor i Mejdal, Holstebro, hvor vi har boet siden 2003, tilflyttet fra Silkeborg.

Powered by SmugMug Owner Log In