Priser

Ønsker du min hjælp til flotte billeder, små som store, print eller til hjemmesiden/de sociale medier etc?


Mit udstyr er professionelt og i høj kvalitet. 


Alt inden for 2 timers fotografering på en i forvejen aftalt lokation : 1600kr

KØRSEL Inden for Holstebros bygrænse: ingen udgift til kørsel. Uden for Holstebros bygrænse (resten af  DK): 3kr pr kørt kilometer plus dækning af  evt færge/broafgift.


1 digital billedfil i printervenlig opløsning op til cirka 150x100cm: 500kr.

For køb af 10 billeder eller mere pr stk 350kr.


Jeg tilbyder også at skræddersy en færdig pakkepris til dig, alt efter hvad du ønsker med billedet/billederne. 


Jeg udvælger og overfører de bedste billeder i et fint galleri, hvor du kan lave en favoritliste over det eller dem du ønsker at købe.

Derefter klargør jeg dine billeder, finpudser dem individuelt og overfører dem til dig. Klar til brug.

Inkluderet i priserne er :

1 billedgalleri med dine billeder til print

1 billedgalleri med dine billeder tilpasset deling på de sociale medier

Hvis du en skønne dag ønsker et billede du allerede har købt, bare i en større eller mindre størrelse, end du har i forvejen, så hjælper jeg dig meget gerne med at klargøre billedfilen uden beregning. Tilsvarende hvis du ønsker dit billede konverteret til sorthvid.Jeg er naturligvis behjælpelig med at bestille det færdige resultat til dig, hvis du ønsker et bestemt mål for printet. Jeg hjælper også meget gerne med at vurdere hvilken størrelse billedet skal have, der hvor du tænker det skal hænge.
Hvad har du brug for?:


Alle aldre er velkomne.


Familiefotos/gruppefotos.


Konfirmation, bryllup, barnedåb etc.


Profilbillede til et CV, Sociale medier.


Sportsaktiviteter - både stemningsbilleder og portræt.


Virksomheder, som ønsker at booste deres hjemmeside med nye flotte præsentationer af såvel miljø som personer. Både stemningsbilleder og portrætter af personale.


Jeg tager også meget gerne lækre portrætter af dit kæledyr - med eller uden ejer.


Når du modtager en faktura fra mig, skal beløbet være overført senest efter 8 dage. Overskrides datoen, vil der blive tillagt renter efter gældende lovgivning.


BESTIL DIT YNDLINGSMOTIV 


Udover portrætter af mennesker og dyr, sælger jeg mine mange natur-, by- og arkitekturfotos. Gå til "Portfolio" øverst på siden og kig på de forskellige albums, kontakt mig for pris og om du ønsker sorthvid eller farve. Her kan stk pris for digitalfilen variere alt efter motiv og tidsforbrug. 

Vælger du et billede fra mine albums af fx landskab, er der naturligvis ingen udgifter til kørsel eller bookingpris på 1600kr. Jeg vurderer, hvad det enkelte billede skal koste. Forvent et prisniveau fra 1500kr-5000kr. Der lægges mange timer i at skabe det helt perfekte billede ud fra Raw-filen/svarer til et negativ fra den analoge verden.

Med mine billeder, får du et unikt billede at hænge på væggene i dit hjem eller virksomhed.  Er det bare mig, eller mangler tandlægerne noget mere kreativt og spændende at kigge på, når man ligger og ser op i loftet? :)