Priser

Ønsker du min hjælp til flotte billeder?


2 timers fotografering på en valgt lokation : 1000kr


Du vælger blandt de bedste billeder og betaler kun for dem, du ønsker. Når du har besluttet dig, overfører jeg billederne digitalt uden logo i højeste opløsning egnet til print op til 150x100cm. Denne digitale fil kan du dele med andre i dit netværk og både bruge det på nettet og til print.

Digitalfiler pris pr stk. 500kr 

For køb af 10 billeder eller mere pr stk 350krKØRSEL

Inden for Holstebros bygrænse: ingen udgift til kørsel

Uden for Holstebros bygrænse (resten af  DK): 3kr pr kørt kilometer plus dækning af færge/broafgiftPortræt:


Alle aldre er velkomne

Familiefotos/gruppefotos

Konfirmation, bryllup, barnedåb etc

Profilbillede til et CV, Sociale medier

Sportsaktiviteter - både stemningsbilleder og portræt

Virksomheder, som ønsker at booste deres hjemmeside med nye flotte præsentationer af såvel miljø som personer. Både stemningsbilleder og portræt.

Jeg tager også meget gerne lækre portrætter af dit kæledyr - med eller uden ejer.


Når du modtager en faktura fra mig, skal beløbet være overført senest efter 8 dage. Overskrides datoen, vil der blive tillagt renter efter gældende lovgivning.


BESTIL MINE  NATURBILLEDER , BYBILLEDER & BILLEDER FRA DIT HJEM


Udover portrætter af mennesker og dyr, sælger jeg mine mange natur-, by- og arkitekturfotos. Gå til "Portfolio" øverst på siden og kig på de forskellige albums, kontakt mig for pris og om du ønsker sorthvid eller farve. Her kan stk pris for digitalfilen variere alt efter motiv og tidsforbrug. 

Vælger du et billede fra mine albums af fx landskab, er der naturligvis ingen udgifter til kørsel eller 1000kr for 2 timers fotografering. Jeg vurderer, hvad det enkelte billede skal koste. Forvent et prisniveau fra 1500kr-5000kr. Der lægges mange timer i at skabe det helt perfekte billede ud fra Raw-filen.

Med mine billeder, får du et unikt billede at hænge på væggene i dit hjem eller virksomhed.  Er det bare mig, eller mangler tandlægerne noget mere kreativt og spændende at kigge på, når man ligger og ser op i loftet? :)

Powered by SmugMug Owner Log In