Untitled photo

FEST/EVENTS/WORKSHOPS FOR KLUBBER, FORENINGER, PRIVATE VIRKSOMHEDER, RESTAURATIONSBRANCHEN :


Ønsker du min hjælp til sports- eller danseevents, workshops, og med fotos i høj kvalitet? 

Jeg er udadvendt og har meget nemt ved at møde mennesker åbent og fordomsfrit. Jeg har en god fornemmelse af stemninger, samt at gå tæt på motivet uden at overskride andres privatsfære. Har jeg brug for at komme helt tæt på for eksempel et dansepar, spørger jeg først.


Reklameverdenen er ikke blevet mindre hektisk med årene og kravene til her-og-nu-øjebliksbilleder/videoklip er steget med lynets hast. Med mine billeder har du og dit foretagende en helt  unik  mulighed for at skifte billederne ud med jævne mellemrum og hele tide "fodre" din platform online med nye, flotte billeder af jeres event etc. Hvis I skal poste en ny begivenhed for et lignende event er det en kæmpe fordel at have et fyldigt og varieret galleri at dele fra.


Standard bookingpris: 1600kr for de første 2 timer som skal overføres på et kontonr til mig når aftalen er indgået.

Øvrige priser for mit arbejde vil variere. Du er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud. 


Min signatur vil altid stå diskret nederst i hjørnet på hvert billede, og der skal ubetinget akkrediteres mit navn når man deler billederne. Jeg har ubetinget ophavsretten til billederne, med mindre andet er aftalt på forhånd og på en skriftlig kontrakt mellem parterne.


Mit workflow er effektivt og jeg leverer sædvanligvis i løbet af cirka 14 dage. 


Jeg glæder mig allerede :) 


Powered by SmugMug Owner Log In